U oku kamere: Vatrogasci u akciji @ Ružići


Zbog smanjenja broja ovakvih dojava, pamet u glavu i ne palite vatre na otvorenom i nikako ne ostavljajte otvoren plamen bez nadzora. U slučaju nekontroliranog širenja vatre odmah treba pozvati vatrogasce na broj 193, policiju na 192 ili Centar 112.
Permani – Proljeće nam ‘kuca na vrata’, a prekrasni dani, pravi su mamac za očistiti okućnice i vrtove, no samo mala neopreznost dovodi do velikih problema – kako za aktere, tako i za interventne službe.
Jedna od spomenutih neopreznosti, koja je završila sa ‘happy endom’, dogodila se prije nekoliko dana, u Ružićima (Poljane). U gašenju trave i šikare sudjelovalo je šest vatrogasaca JVP Opatija s dva vozila te 6 članova DVD “Kras” Šapjane također s 2 vozila. Požar je lokaliziran u poslijepodnevnim satima, što nije promaklo našem čitatelju Mateu, koji nam je poslao nekoliko fotografija uz obaveznu pohvalu vatrogascima koji su posao obavili na ‘visini zadatka’.
Iz tog razloga, zbog smanjenja broja ovakvih dojava, pamet u glavu i ne palite vatre na otvorenom i nikako ne ostavljajte otvoren plamen bez nadzora. U slučaju nekontroliranog širenja vatre odmah treba pozvati vatrogasce na broj 193, policiju na 192 ili Centar 112.
[nggallery id=92]
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!