U oku kamere: Vedran Ružić izlaže u Austriji

vedran_ruzic_izlozba_austrija_studeni (3)

Izložbama u Bad Ischlu i Gleisdorfu zatvaram trolist izložbi u Austriji koji je započeo prošlogodišnjom izložbom ”Zug der Farben“ u Beču“, rezimirao je Ružić i najavio da počinje raditi na novom ciklusu radova.

vedran_ruzic_izlozba_austrija_studeni (1)

Volosko – Nakon nedavne izložbe u Bad Ischlu Vedran Ružić je svoje mačke z Voloskega doveo i u Štajersku, u grad Gleisdorf u blizini Graza.

Izložba je otvorena 03. studenog, a otvorenju je prisustvovao i počasni konzul Republike Hrvatske u Štajerskoj Dr. Nikolaus Hermann. Ružić je u galeriji Einraum i u Gradskoj knjižnici Gleisdorf izložio 30-ak slika s motivima Opatije i Voloskog, a ovom su se prilikom mačke pojavile i u austrijskim prizorima.

– Izložbu je organizirao Peer Schaude, zaljubljenik u Kvarner, kojem se ovom prilikom zahvaljujem na prilici za izlaganje. Bio sam iznenađen brojem ljudi koji su me došli podržati na otvorenju, kao i njihovim zanimanjem za moju umjetnost, no najviše me je oduševila gostoljubivost domaćina. Izložbama u Bad Ischlu i Gleisdorfu zatvaram trolist izložbi u Austriji koji je započeo prošlogodišnjom izložbom ”Zug der Farben“ u Beču“, rezimirao je Ružić i najavio da počinje raditi na novom ciklusu radova.

vedran_ruzic_izlozba_austrija_studeni (2)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net