[U OKU KAMERE] VMO Punta Kolova razveselio mališane i korisnike Socijalne samoposluge

– Veliko hvala našim sugrađanima Mjesnog Odbora “Punta Kolova” na prelijepoj donaciji koja će zasigurno razveseliti naše korisnike, istaknuli su iz GDCK Opatija.

Opatija – Kao i svake godine, pa tako i ove Vijeće mjesnog odbora “Punta Kolova” nas je uveselio velikom donacijom namirnica i potrepština za Socijalnu samoposlugu GDCKO ukupne vrijednosti od 2005,34 kune koju nam je uručila Dijana Milanović, predsjednica VMO, a istu je u ime GDCKO preuzeo predsjednik Roberto Žigulić, poručili su iz Crvenog križa.

– Iznimno nas vesele sve donacije koje čine police Socijalne samoposluge punije, a samim time i košarice naših korisnika. Veliko hvala našim sugrađanima Mjesnog Odbora “Punta Kolova” na prelijepoj donaciji koja će zasigurno razveseliti naše korisnike, istaknuli su iz GDCK Opatija.

Također, osim što su razveselili korisnike Socijalne samoposluge, nedavno je VMO Punta Kolova razveselio i mališane s područja odbora.

– Deda Mraz je prišal na Punta Kolovu i dečice prnesal regali. Neka deca su Djedu prnesli pisma, neka keksići, a neki su samo zeli regali i rekli da će prit po regali i drugo leto, poručila je predsjednica VMO, Dijan Milanović.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net