U oku kamere: Vrijedna donacija klinike Artdental uručena Gradskom društvu Crvenog križa Opatija @ Kastav

– Kreveti su najdeficitarnije pomagalo, prvenstvno jer su najskuplji, stoga je ova donacija Artdentala d.o.o. izuzetno vrijedna i korisna te se ovim plemenitim donatorima najljepše zahvaljujemo u ime budućih korisnika, poručila je dr. Đana Pahor, ravnateljica GDCK Opatija.

Kastav – Jučer je u prostorijama dentalne klinike Artdental d.o.o predstavnicima Gradskog društva Crvenog križa Opatija uručena vrijedna donacija.

Antidekubitalni krevet je najdeficitarnije pomagalo koje predstavlja najmoderniju i najkvalitetniju zdravstvenu skrb za ležeće bolesnike Gradskom društvu Crvenog križa Opatija. Artdental d.o.o i inače aktivno i redovno sudjeluje u lokalnoj zajednici te se rado uključuje u humanitarne projekte na području PGŽ-a. Redovni su donatori dječjih vrtića, potrebitih obitelji i djece, Kluba roditelja nedonoščadi „Palčići“ i raznih sportskih klubova, a vrijednu donaciju predali su vlasnici Artdentala d.o.o. dr. Nina Varljen Nikolić i dr. Marko Nikolić.

Podsjetimo, GDCK Opatija već petnaestak godina provodi djelatnost posudbe ortopedskih i medicinskih pomagala korisnicima na području svog djelovanja. Na taj način oni koji imaju zdravstvenu potrebu mogu dobiti na posudbu npr. invalidska kolica, hodalice, štake za hodanje, krevete, pelene za inkontinenciju i drugo.

– Sve navedeno doniraju građani, poslovni subjekti ili se kupuje iz vlastitih sredstava odnosno donatorskih financijskih sredstava na čemu i ovom prigodom iz GDCK Opatija svima zahvaljuju. Kreveti su najdeficitarnije pomagalo, prvenstvno jer su najskuplji, a moderna rješenja proteklih godina pružaju najkvalitetniju zdravstvenu skrb za ležeće bolesnike (anatomske podnice ,električno podizanje uzglavlja ili podnožja, antidekubitalni madrac). Stoga je ova donacija Artdentala d.o.o. izuzetno vrijedna i korisna te se ovim plemenitim donatorima najljepše zahvaljujemo u ime budućih korisnika, poručila je dr. Đana Pahor, ravnateljica GDCK Opatija.

N. Cvjetović / PodUčkun.net