U OKU KAMERE Vrijedni volonteri u vlastitom aranžmanu obnovili tribine na plivalištu u Voloskom

Vrijedne ruke volontera uz puno volje, nakon gotovo 12 godina izloženosti različitim vremenskim prilikama, sredile su tribine na ponos kluba, ali i mještana Voloskog.

Volosko – ‘Građani i sportaši svome mjestu’ komotno se može nazvati akcija kojom su bivši i aktivni igrači Vaterpolo kluba Opatija uredili tribinu na plivalištu u Voloskom.

Volonterski rad, koji se po ‘pravilu službe’, ne honorira nikakvim naknadama, u ovom slučaju je prevagnuo, pa se ruzinava hrpa željeza i trulog drva ponovo pretvorila u tribinu na ponos svim akterima ove akcije.

Podsjetimo, magična veza Voloskog i VK Opatija traje više od tri desetljeća, a oni malo stariji pamte legendarne susrete ‘između željezne pasarele i platoa’ kada je utakmice pratilo po nekoliko tisuća gledatelja. Nakon uklanjanja željezne pasarele sportske aktivnosti se zanemaruju, a 2008. godine obnavljanjem i gradnjom betonske pasarele ponovo se vaterpolo u Voloskom počinje igrati i službeno. Iste godine odigran je i susret vaterpolo reprezentacija Italije i Hrvatske, a osim inauguracije obnovljenog plivališta postavljene su tribine čiju je izgradnju sponzorirala tvrtka Vulkan Nova.

Vrijedne ruke volontera uz puno volje, nakon gotovo 12 godina izloženosti različitim vremenskim prilikama, sredile su tribine na ponos kluba, ali i mještana Voloskog.

– Zahvaljujemo Lokve d.o.o. i gospodinu Franji Mihelčiću, Vulkan – nova i gospodinu Rajku Vukeliću, RAM Rijeka i gospodinu Mladenu Vukeliću, Fealso d.o.o., Kvarner–color i gospodinu Nevenu Jušiću na donaciji materijala te Limariji Gival, Proelia d.o.o. i Caffe bar “Surf” na logistici. Posebno hvala ljudima na terenu inženjeru Sušnju, Ivetu, Eminu, Vladotu, Gašotu, Goranu, Romeu, Klari, Diegotu, Đaniu, svim bivšim i sadašnjim igračima i članovima uprave bez kojih ovo ne bi bilo izvedivo. Još jednom hvala, poručio je Danijel Liber, spiritus movens Vaterpolo kluba Opatija.

Neka davna vremena… Ljubav Voloskog i Vaterpolo kluba Opatija (ex. Kvarner express) traje desetljećima

error: Content is protected !!