U oku kamere: Za dozu ljetnog osvježenja posjetite Caffe Del Mar @ Plaža Tomaševac

tomasevac_cafe_del_mar_2014

Svjetsko nogometno prvenstvo jedno je od najvećih događaja ove sezone pa ako ne možete do Brazila, Copacabanu zamijenite s plažom Tomaševac. Prva utakmica na redu je 12. lipnja kada će Hrvatska odigrati protiv Brazila, a navijačku euforiju popunit će i Trio Kadena. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Caffe bar Del Mar na plaži Tomaševac s početkom ljetne sezone otvorio je i svoja vrata. Svakoga dana od 8 ujutro pa sve do 2 ujutro nudi pregršt zanimljivosti. Osim bogate ugostiteljske ponude (koktela, sendviča, tosta) možete zaigrati biljar, stolni nogomet, fliper, air hockey ili odbojku na pijesku, a kako bi doživljaj uživanja u moru i suncu bio potpun, možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

tomasevac_cafe_del_mar_2014_1

Pijesak, more, sunce, igre prava su kombinacija za dječje rođendane koje također možete organizirati u caffe baru Del Mar. U suradnji s KŠR “Gorovo” od 1. srpnja sportska animacija, a od 10. srpnja održavat će se besplatna škola plivanja.

Svjetsko nogometno prvenstvo jedno je od najvećih događaja ove sezone pa ako ne možete do Brazila, Copacabanu zamijenite s plažom Tomaševac. Prva utakmica na redu je 12. lipnja kada će Hrvatska odigrati protiv Brazila, a navijačku euforiju popunit će i Trio Kadena. Sve započinje u 19 sati, a kako bi osigurali svoje mjesto rezervacije će se primati na sljedeće brojeve telefona 0912910099 i 0915183469. Ekipa iz caffe bara Del Mar pobrinut će se za najbolju zabavu na pijesku, a svaka slijedeća utakmica potencijalno donosi i neke nove svirke.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Serena Calderara / PodUckun.net

error: Content is protected !!