U oku kamere: Zagrebački Bullfrogsi rasplesali Old school pub @ Opatija

Bullfrogs

Bullfrogs

Muddy Waters, John Lee Hooker, Sonny Boy Williams, John Mayall, The Beatles, Eric Cplaton, Creedence Clearwater Revival samo su neki od izvođača čije su pjesme izveli kroz tri seta.

Opatija – Zanimljivu glazbenu šetnju poviješću bluesa i rocka ‘odradili’ su prošle subote članovi zagrebačkog banda Bullfrogs – Luka Čabo (vokal), Igor Ivešić (gitara), Nikola Grahovac (bas) i Hrvoje Matasin (bubnjevi). Mjesto radnje bio je opatijski Old school pub, a veliki broj ljubitelja spomenutih glazbenih žanrova došao je na svoje.

bullfrogs_opatija_old_school_pub_2016 (1)

Muddy Waters, John Lee Hooker, Sonny Boy Williams, John Mayall, The Beatles, Eric Cplaton, Creedence Clearwater Revival samo su neki od izvođača čije su pjesme izveli kroz tri seta, a svojom interpretacijom rasplesali su publiku.

– Ovotjedni program otvaramo u četvrtak, 14. siječnja, u 20 sati, predstavljanjem zbirke pod nazivom “Legitimacija” autorice Korine Juretić, dok su u petak i subotu na rasporedu dva koncerta, koja će obilježiti hard rock i heavy metal. Petak, 15. siječnja, rezerviran je za nastup banda Epicentar koji će se predstaviti s autorskim pjesmama te s nekoliko obrada legendarnih hard rock i metal bandova. Dan kasnije, 16. siječnja, u goste stiže izvrsni Alen Bretini & Sex tensions. Ulaz na koncerte je slobodan, a isti počinju u 22 sata, poručili su iz Old school puba.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!