U oku kamere: Željko Grbac održao predizborno druženje @ Rupa

grbac_rupa (1)

Ovim putem pozvao bih sve moje sumještane da daju priliku novim, stručnim i stranački neopterećenim ljudima kako bi zajedničkim snagama i sinergijom Matulji došli na sam vrh.

Rupa – Jedni matuljski nezavisni kandidat za načelnika Općine, Željko Grbac, održao je sinoć druženje s mještanima Rupe. Vesela atmosfera, iće i piće te ugodno druženje obilježili su spomenutu predizbornu večer.

– Ova lista i ovi kandidati ne obećavaju neke revolucionarne pomake, ali ono što je sigurno da će se raditi na programima koje sve stranke s područja općine imaju u svojim programima. No, ono što nas razlikuje od drugih je stav da će se o svim bitnim stvarima odlučivati u Matuljima te da će o tome odlučivati Matuljci – u sredinama kojih se pojedini problemi dotiču. Ovim putem pozvao bih sve moje sumještane da daju priliku novim, stručnim i stranački neopterećenim ljudima kako bi zajedničkim snagama i sinergijom Matulji došli na sam vrh. Imamo sve preduvjete, iskoristimo ih na najbolji mogući način, kazao je Grbac.

[nggallery id=761]

S Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!