U organizaciji Udruge Žmergo Tower centar Rijeka ugostit će Ekološki sajam

…ilustracija…

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične proizvode, poručili su iz Žmerga.

Rijeka – Eko sajam u riječkom Tower centru u organizaciji samog centra i Udruge Žmergo održat će se Ovog petka i subote (30. i 31. ožujka). Naime, oba dana u trajanju od 14 do 20 sati u prizemlju Tower centra (prostor ispred bivšeg Konzum supermarketa), posjetiteljima će se predstaviti više od 10 izlagača s ukusnim i zanimljivim proizvodima.
Pozivamo sve zainteresirane građanke i građane da nam se pridruže u petak i subotu, 30. i 31. ožujka od 14 do 20 sati u prizemlju Tower Centra te da se opreme s najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima koje mogu iskoristiti u nadolazećim proljetnim danima te tijekom uskršnjih blagdana. Eko deterdžent i ostali proizvodi za čišćenje, aronija i rakije, med od lipe, kadulje, šumski med, med u saću, apikompleks, integranlno brašno, griz, pahuljice, palenta, crveni češnjak, crveni luk, krumpir, mlijeko, jogurt, sir, skuta, slatko i kiselo vrhnje, maslac, kefir, proizvodi od industrijske konoplje, integralni kruh, peciva, dvopek, kroasani, muffini, energetske pločice, voćne kocke, makrobiotičke pince, sadnice aronije, voćni sok, džem, pekmez i čaj od aronije, povrće i voće, prerađevine od povrća, domaći sir i ostali mliječni proizvodi, pekmezi, čajevi, sirupi, ajvar, papula, pinđur, ekološka jabuka, jabučni ocat, sirupi od bazge i koprive, te vina i voćne rakije samo su neki od proizvoda koji će biti u ponudi. Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične proizvode, poručili su iz Žmerga.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net