U ponedjeljak kreće rekonstrukcija dijela ŽC 5050 od ulice Žrtava Fašizma do ulice 26. divizije @ Lovran

zuc_rekonstrukcija_lovran

Preporuka vozačima osobnih vozila je da koriste alternativne prometne pravce : ulicom Žrtava Fašizma i 26. divizije za smjer Lovran – Lovranska Draga, te za smjer Lovranska Draga – Lovran ulice Put Braće Honović i ulicu Borisa Zdrinšćaka.

Lovran – Nakon rekonstrukcije dijela Županijske ceste 5050 koja je započela u mjesecu lipnju na području Lovranske Drage, još jedna dionica županijske ceste na području Općine Lovran ide u rekonstrukciju.

– U ponedjeljak, 28. rujna, započet će se s rekonstrukcijom dijela Županijske ceste 5050 od ulice Žrtava Fašizma do ulice 26. divizije (dio ulice dr. Nilo Cara). Izvođač je GP KRK, sa predviđenim vremenom trajanja radova od 50 dana. Predviđeni su radovi rekonstrukcije kolničke konstrukcije, zamjena cestovnih rubnjaka s uklapanjem postojećih ulaza i okna komunalne instalacije, dok je na dijelu trase predviđena rekonstrukcija potpornog zida. Radovi će se izvesti u dvije osnovne faze, uređenjem po jedne polovine kolnika u dionicama prikladne duljine, kazao je Alan Sanković, načelnik Lovrana.

Tijekom izvođenja radova promet će biti reguliran semaforima u naizmjeničnom vođenju.

– Preporuka vozačima osobnih vozila je da koriste alternativne prometne pravce : ulicom Žrtava Fašizma i 26. divizije za smjer Lovran – Lovranska Draga, te za smjer Lovranska Draga – Lovran ulice Put Braće Honović i ulicu Borisa Zdrinšćaka. Molimo sve građane a najviše sudionike u prometu na navedenim lokacijama za strpljenje i razumijevanje u vremenu izvođenja radova, dodao je Sanković.

N. Cvjetović / PodUčkun.net.

error: Content is protected !!