U ponedjeljak predstavljanje fotomongrafije “HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa” autora Marinka Lazzaricha i Nikole Kurtija

…ilustracija…

Igrači i stručni stožer dobili su na dar fotomonografiju za uspomenu, a promocija knjige održat će se u vijećnici Grada Rijeke na Korzu u ponedjeljak 25. rujna u 13.30 sati.

Rijeka – Nogometaši Rijeke jučer su dobili priliku među prvima pogledati novu fotomongrafiju “HNK Rijeka prvak Hrvatske i osvajač Kupa” autora Marinka Lazzaricha i Nikole Kurtija koji su na jednom mjestu okupili sve najvažnije detalje šampionske sezone 2016./2017.

Igrači i stručni stožer HNK Rijeka, u prisustvu autora knjige, na stadionu HNK Rijeka razgledali su knjigu evociravši uspomene iz sezone koja će svima ostati u najljepšem sjećanju.

Bilo je tu pokoja anegdota, svatko je pronašao barem jednu svoju fotografiju koja ga je podsjetila na neki detalj koji mu se urezao u sjećanje. Igrači i stručni stožer dobili su na dar fotomonografiju za uspomenu, a promocija knjige održat će se u vijećnici Grada Rijeke na Korzu u ponedjeljak 25. rujna u 13.30 sati.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!