U pretprodaji nova monografija Rijeka naših snova

Ova jedinstvena publikacija o HNK Rijeka obavezna je literatura svakog zaljubljenika u plavo bijelu boju. Kontroverzne povijesne činjenice, ekskluzivne izjave i fotografije najvažnijih aktera sastavni su dio ove nevjerojatne riječke priče o predanju, ljubavi, zajedništvu i uspjehu.

Rijeka – Puno je godina proteklo od izlaska monografije „Kantrida bijelih snova“, a u Nakladi Val dovršavaju novu monografiju i najiščekivaniju knjigu na Kvarneru, „Rijeka bijelih snova“. Prvi puta od kad je ostvario svoje najveće uspjehe, na jednom mjestu sakupljeni su svi najvažniji rezultati, činjenice, izjave i fotografije “Ponosa Kvarnera” i najuspješnijeg sportskog kolektiva u Primorsko-goranskoj županiji.

Ova jedinstvena publikacija o HNK Rijeka obavezna je literatura svakog zaljubljenika u plavo bijelu boju. Kontroverzne povijesne činjenice, ekskluzivne izjave i fotografije najvažnijih aktera sastavni su dio ove nevjerojatne riječke priče o predanju, ljubavi, zajedništvu i uspjehu. Od Whiteheada do Glorije i Olimpije pa od Fiumane do Kvarnera i današnje Rijeke traje opčinjenost snovima koji postaju stvarnost baš u ovo naše doba.

Monografija je djelo grupe autora pod uredničkim vodstvom Dragana Ogurlića koji dvije godine radi na ovoj knjizi. Osim tekstualnih doprinosa Marinka Krmpotića, Marinka Lazzarića, Igora Kramaršića, Denisa Povha i Marina Urbana, tu je još i čitav niz suradnika, fotografa, ilustratora, sakupljača memorabilija, grafitera koji su 600-straničnu knjigu učinili iznimno atraktivnom.

Monografiju prati visoka produkcija i čak dva dizajnerska studija, jedan za knjižni blok a drugi za korice, oglase i maketing. Paralelno s dovršetkom monografije RIJEKA BIJELIH SNOVA pokrenuta je i istoimena web stranica te facebook stranica. Monografija se može pohvaliti oglašivačima koji su omogućili da se knjiga u pretprodaji tijekom studenog može kupiti po 30 posto nižoj cijeni. Iz Naklade Val poručuju da cijelu priču moraju zatvoriti za tjedan dana i pozivaju pokrovitelje da se pridruže postojećim oglašivačima.

Knjiga će u prodaji biti početkom prosinca. Knjigu se u pretprodaji može naručiti putem stranica Naklade Val.

error: Content is protected !!