U prodaju puštene i VIP ulaznice za koncert Petra Graše u Opatiji

Festival Opatija, Koncert Tonči Huljić & Madre Badessa

Od danas, 9. siječnja, u prodaju se pušta i ograničeni broj VIP ulaznica za tribinu po cijeni od 150 kuna, koja donosi rezervirano i numerirano mjesto u središnjem donjem dijelu tribine.

Opatija – Početkom prošlog tjedna najavljeno je kako će se u Opatiji ove godine povodom Valentinova održati veliki koncert Petra Graše, koji trenutno kotira kao jedan od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj, što potvrđuje i mnogim nastupima pred iznimno brojnom publikom.

graso-poster

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju odmah istog dana kad je koncert i najavljen, po cijeni od 80 kuna za parter i 100 kuna za tribinu, a od ponedjeljka, 9. siječnja, u prodaju se pušta i ograničeni broj VIP ulaznica za tribinu po cijeni od 150 kuna, koja donosi rezervirano i numerirano mjesto u središnjem donjem dijelu tribine. VIP ulaznice je moguće kupiti isključivo u restoranu Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji.

Sve ostale ulaznice moguće je kupovati na brojnim lokacijama diljem Hrvatske: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.

Podsjetimo, prema top ljestvici sustava Eventim, nastup Petra Graše može se proglasiti najpopularnijim “valentinovskim” koncertom u Hrvatskoj. Čak i ovako, na općoj ljestvici Eventima, treba istaknuti kako se ispred koncerta Petra Graše povodom Valentinova u Opatiji nalaze isključivo “mega” koncerti i drugi veliki događaji koji se održavaju svi redom u Areni Zagreb, koja, kao što svi znaju, ipak ima čak višestruko veći kapacitet.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!