U spektakularnoj atmosferi rukometaši Zameta oprostili se od EHF kupa @ Melsungen

Arhiva

Arhiva

Rukometaši Zameta pružali su dobar otpor do početka drugog poluvremena i rezultata 16:13, a odlična atmosfera najbolja je nagrada za ovogodišnji odličan rezultat ekipe Zameta postignut u EHF kupu.

Rijeka – U uzvratnoj utakmici EHF kupa Zamet je gostovao u Melsungenu gdje je pred više od 2000 posjetitelja poražen rezultatom 32:20. Melsungen je u utakmicu ušao vrlo motivirano i već od početka utakmice nametnuo visoki tempo. Rukometaši Zameta pružali su dobar otpor do početka drugog poluvremena i rezultata 16:13, a odlična atmosfera najbolja je nagrada za ovogodišnji odličan rezultat ekipe Zameta postignut u EHF kupu.

Zamet je ove godine došao do treće stepenice EHF kupa porazivši pritom dvije respektabilne europske ekipe, Creteil iz Pariza i Bukurešt. Postignutim rezultatom Zamećani mogu biti više nego zadovoljni jer je ovo je najbolji europski rezultat u proteklim godinama kluba koji će naredne godine proslaviti 60 godina od osnivanja.

– Svi zajedno možemo biti ponosni na europski rezultat koji je na Zamet doveo tri snažne europske ekipe, a šlag na tortu je bio bundesligaš Melsungen. Mislim da smo tek kada smo istrčali na teren u Melsungenu postali svijesni veličine rezultata kojega smo postigli. Melsungen je jedna od najboljih ekipa najjače lige svijeta i ovdje smo uspijeli doživjeti svu čar rukometa u pravom smislu te riječi. Od reprezentativnih igrača, organizacije utakmice, fantastične atmosfere na tribinama pa do brojnih fanova. Ovo je jedno vrijedno iskustvo za sve nas kojie ćemo sigurno znati iskoristiti u budućnosti. Zahvaljujemo se svima onima koji su nas bodrili na europskom putu te našim navijačima, istaknuo je Vedran Babić, direktor RK Zamet.
Pred Zametom su dvije važne domaće utakmice protiv Varaždina i Poreča. Utakmica s Varaždina igra se u srijedu 30. studenog, a utakmica s Porečom u subotu, 3. prosinca

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!