U Thalassotherapiji potpisan sponzorski ugovor: Alexander Dimitrenko iz Opatije kreće u lov na titulu svjetskog prvaka u boksu

alexander_dimitrenko_viktor_persic_ugovor_thallasso_2016_opatija_boxing (4)

– Zahvaljujem menadžeru što mi je našao ovako lijepo mjesto za pripremu i trening. Boksat ću protiv Kubanaca Luisa Ortiza i nadam se da ću dobiti tu borbu, rekao je Dimitrenko te napomenuo da će poslije meča, ponovo doći u Opatiju proslaviti naslov.

Alexander Dimitrenko i  Viktor Peršić potpisuju ugovor o suradnji

Alexander Dimitrenko i Viktor Peršić potpisuju ugovor o suradnji

Opatija – Ravnatelj Thalassotherapie Opatija Viktor Peršić i bivši interkontinentalni europski boksački prvak u teškoj kategoriji Alexander Dimitrenko potpisali su jučer ugovor o suradnji vezanoj za skorašnji početak priprema za ‘napad’ na svjetski naslov. Alexander će se za svoj meč pripremati pod posebnom paskom medicinskog tima specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma u Opatiji.

– Kao ustanova koja u svom dodanom djelu ima sportsku medicinu Dimitrenku nudimo sve elemente koji sportašu trebaju u ovoj fazi pripreme. U prvom redu to je suvremena tehnologija za fizičku i mentalnu pripremu. Radi se o modernom pristupu u jednom i drugom aspektu, u čemu smo prilično vješti obzirom da smo u posljednje vrijeme ugostili tridesetak vrhunskih biciklista koji su koristili naše usluge. Također, uz svog trenera, tijekom priprema koristit će našu ekipu fizioterapeuta i kineziologa koji su vrlo iskusni u svom djelu posla s vrhunskim sportašima. Uz ovaj dio zdravstveno-sportske pripreme priče i naš grad će imati benefit od ovog ugovora, a osim otvorenog pripremnog meča koji je planiran u Sportskoj dvorani, dodatni vrijednost dat će medijski publicitet koji prati ovaj sport, istaknuo je ravnatelj Peršić.

– Zadovoljan sam uvjetima koje kao vrhunski sportaš imam u Opatiji. Drago mi je da imam priliku trenirati, savjetovati se i pripremati za važan meč za naslov prvaka svijeta. Zahvaljujem menadžeru što mi je našao ovako lijepo mjesto za pripremu i trening. Boksat ću protiv Kubanaca Luisa Ortiza i nadam se da ću dobiti tu borbu, rekao je Dimitrenko te napomenuo da će poslije meča, ponovo doći u Opatiju proslaviti naslov.

Paolo Šorić, Ivan Filipović i Alexander Dimitrenko

Paolo Šorić, Ivan Filipović i Alexander Dimitrenko

– Bili smo u vašem gradu prošlog prosinca i vidjeli smo da nam savršeno odgovara za trening i pripreme. I vrlo smo zahvalni ravnatelju Peršiću što nam je omogućio da realiziramo ovu suradnju, istaknuo je menadžer Franck Joseph. Također napomenuo je da u svojoj dugogodišnjoj karijeri sportskog menadžmenta, u cijelom svijetu nije vidio mjesto poput Opatije.

– Boks je težak sport, stoga nam je bitna vrhunska usluga koju smo ovdje dobili. U Opatiji ostajemo do svibnja, tj. neposredno do samog meča koji će biti održan ili u Las Vegasu ili u Londonu, dodao je Franck Joseph.

– Veliki mi je izazov trenirati boksača poput Dimitrenka, koji je svoju boksačku karijeru započeo osvajanjem svjetske amaterske boksačke titule. U profesionalnom boksu ostvario je 38 pobjeda i dva poraza, tri puta je bio europski prvak, sedam puta WBO interkontinentalni prvak, a to je samo dio njegovih izvrsnih rezultata. Uz navedene karakteristike i kvalitete koje ima za mene kao trenera ovo je veliki izazov, odgovornost, zadovoljstvo i čast. Ovo su idealni uvjeti, savršeni s medicinske i sportske strane, a mi trebamo vjerovati u ovo što radimo i nadati se najboljem rezultatu, dodao je Ivan Filipović, Dimitrenkov trener.

Svoje zadovoljstvo ovom suradnjom nisu krili ni fizioterapeut Paolo Šorić te kineziolog Igor Jukić, koji u svom dosadašnjem radu imaju veliko iskustvo s mnogobrojnim sportašima dok je ravnatelj Peršić istaknuo proširenje suradnje posredstvom Dimitrenkovog trenera.

– U dolasku nam je i nova oprema, posebno naručena za vrhunske sportaše, čime ćemo svoje stručne usluge podići na još višu razinu. Također, bitno je napomenuti da ova suradnja ima jednu širu perspektivu, obzirom da će nam posredstvom menadžera Josepha u posjet stići delegacija iz Katara s kojom ćemo otvoriti nove mogućnosti suradnje. Osim što imamo čast i privilegiju sudjelovati u ovako vrhunskom projektu, ovo nam otvara širenje siradnje u sportsko medicinskim istraživanjima, rezimirao je ravnatelj Peršić.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!