Udruga Foliot pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja hrane za socijalnu samoposlugu @ Matulji

Simbolički započeta 29. rujna – na Svjetski dan srca, ova će akcija trajati do 11. listopada, a sve će prikupljene namirnice biti donirane Aktivu crvenog križa Matulji, odnosno socijalnoj samoposluzi „Market za potrebite“ Crvenog križa Opatija.

Matulji – Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja hrane. Simbolički započeta 29. rujna – na Svjetski dan srca, ova će akcija trajati do 11. listopada, a sve će prikupljene namirnice biti donirane Aktivu crvenog križa Matulji, odnosno socijalnoj samoposluzi „Market za potrebite“ Crvenog križa Opatija.

– Akcija se provodi u sklopu projekta Vrijeme je za zdravlje, podržanog od strane Općine Matulji i Primorsko-goranske županije, te obilježavanja Svjetskog dana hrane 16. listopada. Ovim se putem pozivaju svi da pokažu koliko je i njihovo srce veliko te podrže akciju donošenjem hrane u prostor Udruge, na adresi Kastavska cesta 4 u Matuljima, svakim radnim danom od 11 do 17 sati. Prilikom odabira hrane poželjno je da je to ona duljeg roka trajanja, poručili su iz udruge.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!