Udruga Žmergo traži mlade za razmjenu u Španjolskoj

…ilustracija…

Odabranim sudionicima pokriveni su troškovi smještaja, hrane i aktivnosti u potpunosti, a troškovi prijevoza do maksimalnog iznosa od 275 eura. Odabrani sudionici moraju na vrijeme, u komunikaciji s kontakt osobom iz Žmerga, dostaviti skenirane valjane putne isprave i ispuniti te ovjeriti obrazac s osobnim podacima nužnima za sudjelovanje te sudjelovati na pripremnom sastanku u Žmergovom uredu u Opatiji najkasnije pet dana prije polaska na put.

Opatija – Udruga Žmergo traži šest mladih osoba od 18 do 30 godina, od kojih je jedan u ulozi voditelja grupe, koji će predstavljati Hrvatsku u grupi od ukupno 30 sudionika iz Španjolske, Rumunjske, Bugarske i Slovačke. Naime, projekt razmjene mladih na temu poduzetništva i zapošljivosti održat će se od 5. do 13. studenog 2018. u Cerro Muriano (Cordoba, Španjolska), a udruga Žmergo je partner na projektu “Work in Progress” vodeće organizacije Asociacion EUROPA 2020, Žmergovog dugogodišnjeg partnera iz Španjolske na brojnim projektima međunarodne mobilnosti mladih.

– Odabranim sudionicima pokriveni su troškovi smještaja, hrane i aktivnosti u potpunosti, a troškovi prijevoza do maksimalnog iznosa od 275 eura. Odabrani sudionici moraju na vrijeme, u komunikaciji s kontakt osobom iz Žmerga, dostaviti skenirane valjane putne isprave i ispuniti te ovjeriti obrazac s osobnim podacima nužnima za sudjelovanje te sudjelovati na pripremnom sastanku u Žmergovom uredu u Opatiji najkasnije pet dana prije polaska na put. Zainteresirani kandidati trebaju ispuniti online obrazac prijave najkasnije do 3. listopada 2018. Odabrani sudionici moraju najkasnije do 6. listopada dostaviti tražene dokumente, a sva komunikacija u vezi sudjelovanja na razmjeni odvija se preko kontakt osobe ispred Žmerga kao partnerske organizacije na projektu. Za više informacije obratite se nam na erasmus@zmergo.hr ili putem Facebook stranice Udruge, dok se ostale informacije mogu saznati na ovom linku, poručili su iz udruge Žmergo.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!