Ugostiteljska škola: Radionica Srđane Jevtić, sudjelovanje na Riječkom karnevalu

U prostorijama kuharstva i slastičarstva škole održati će se radionica ”U susret Valentinovu“ pod vodstvom Srđane Jevtić. Učenici i profesori Ugostiteljske škole angažirani su i na 30. Riječkom karnevalu, a detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Učnici i nastavnici Ugostiteljske škole ponovo rade ‘punom parom’. Svoj obol maškaranim zbivanjima dali su na nedavno održanom maškaranom doručku, dok će veliko finale biti odrađeno sa stilom – sudjelovanjem i kuhanjem na 30. Riječkom karnevalu. No, to nisu sve novosti…

– Kako nam se bliži 14.2. ove godine ili bolje znano Valentinovo u prostorijama kuharstva i slastičarstva naše škole održati će se radionica ”U susret Valentinovu“ pod vodstvom Srđane Jevtić, inače poznate natjecateljice najkreativnijeg reality showa svih vremena MasterChefa. Osim sutrašnje radionice u subotu sudjelujemo u pripremi maškarane jote na Korzu te u velikoj karnevalskoj povorci, koja će se održati u nedjelju 10 veljače. Na Riječkoj povorci kuhati ćemo repu, kapuz i kobasice, a Korzom ćemo prodefilirati kao dio grupe Kvarner food i Kvarner gourmet. Navedenu maškaranu skupinu čine predsjednici Turističkih zajednica Primrosko-goranske županije na čelu s obnašeteljem dužnosti, Vidojem Vujićem, direktori Turističkih zajednica gradova i općina PGŽ-a, ugostitelji te učenici i nastavnici Ugostiteljske škole. Kurioziteta radi spomenuti ću da je našoj grupi dodijeljen broj 30, za 30. godina Riječkog karnevala, kazao nam je Damjan Miletić, ravnatelj Ugostiteljske škole.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!