Ugostiteljska škola za Odjel onkologije @ Dječja bolnica Kantrida

Arhiva Liburnija.net: Učenici i profesori Ugostiteljske škole @ Opatija

Tijekom manifestacije, održali smo prigodnu humanitarnu akciju kroz koju smo, prigodnom prodajom (donacijama posjetitelja) kolača i slastica, prikupili sredstva te smo sav prihod namijenili Odjelu za onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

Kantrida – Opatijska ugostiteljska škola poznata je po raznim akcijama, druženjima, proslavama, a sve u svrhu promocije škole i zanimanja koja se u njoj mogu steći. Ovoga puta otvorili su svoja srca i u božićnom duhu prikupili sredstva Odjelu za onkologiju Dječje bolnice Kantrida. Na koji način su uljepšali božićne blagdane malim pacijentima rekao nam je Ravnatelj škole Damjan Miletić:

– Danas smo, zajedno sa našim partnerima Grand hotel Adriatic i tvrtkom Fabbri, zaokružili lijepu suradnju glede netom održanih “Dana čokolade” u Opatiji. Tijekom manifestacije, održali smo prigodnu humanitarnu akciju kroz koju smo, prigodnom prodajom (donacijama posjetitelja) kolača i slastica, prikupili sredstva te smo sav prihod namijenili Odjelu za onkologiju Dječje bolnice Kantrida. Danas smo imali posebnu čast i osobito zadovoljstvo posjetiti navedeni odjel te osoblju i mališanima donirati TV prijamnik te dva stalka za za TV, a “domaćine” smo počastili kolačima i kanapeima. Tako je naše sudjelovanje u ovoj manifestaciji dobilo kraj kakav smo i priželjkivali te nam je drago da smo pomogli potrebite u ovo vrijeme blagdana i darivanja. Ugostiteljska škola Opatija, Grand hotel Adriati i Fabbri se ovim putem zahvaljuju svima koji su donirali i dali svoj doprinos ovoj lijepoj gesti. I, naravno, ovo je tek početak…

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!