UHBDR Lovran organizira tradicionalne turnire i proslavu ‘Vilje Božje va Lovrane’

ARHIVA

ARHIVA

Mora japoneze ove godine će se igrati u subotu, 10. prosinca u prostoru caffe bara Tina, turnir u briškuli i trešeti zakazan je za 17. prosinca, dok je prigodno druženje na rasporedu 24. prosinca.

Lovran – Udruga Hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata i ove godine organizira tradicionalni Božićni turnir ‘Lovran open 2016.’ u mora japonezi te briškuli i trešeti.

ARHIVA: Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

ARHIVA: Organizatori turnira iz UHDBR-a Lovran

– Mora japoneze ove godine će se igrati u subotu, 10. prosinca u prostoru caffe bara Tina (kod Konzuma) s početkom u 14 sati, dok će se briškula i trešeta igrati tjedan dana kasnije, 17. prosinca, u prostoru boćarije Liganj s početkom u 10 sati, kazao je Mišo Škorić, uz napomenu da su najuspješnijim natjecateljima osigurane bogate nagrade.

Svoje blagdanske aktivnosti članovi udruge zaokružit će prigodnim druženjem na Badnjak.

– Na sam Badnjak, 24. prosinca, organizirat ćemo proslavu ‘Vilje Božje va Lovrane’, koja će se održati u vremenu od 10 do 13 sati ispred gradske kule u samom centru Lovrana. Tom prigodom članovi UHBDR-a Lovran počastiti će svoje sugrađane i goste Lovrana s hranom i pićem, a i ove godine pridružit će nam se članovi Motokluba ‘Sea horses’ koji će biti odjeveni u kostime djeda Božićnjaka te darivati mališane slatkišima. Ovim putem svim građanima i gostima Lovrana kao i vašim čitateljima te našim sponzorima želimo čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2017. godinu, istaknuo je Mišo Škorić, predsjednik UHBDR-a Lovran.

N. Cvjetović / PodUčkun.net