Ulaznice za Doru rasprodane – Naredne subote u Opatiji se bira hrvatski predstavnik koji putuje na Eurosong 2019

Šesnaest ponajboljih pjesama i njihovih izvođača borit će se za prestižnu statuu Dore Ivice Propadala koja će im donijeti put u Tel Aviv na Eurosong 2019. gdje će braniti boje Hrvatske.

Opatija – Kruna Glazbenih dana HRT-a u Opatiji bit će “Dora 2019.”, koja će na spektakularnoj pozornici u sportskoj dvorani Marino Cvetković, preuređenoj u velebni kvarnerski TV studio, u subotu, 16. veljače u 20 sati ugostiti Izbor hrvatske predstavnice i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2019.

Šesnaest ponajboljih pjesama (plus dvije rezervne) i njihovih izvođača, izabranih u konkurenciji gotovo 160 pjesama pristiglih na javni natječaj HRT-a u kojem su sudjelovali gotovo svi najveći hrvatski skladatelji, tekstopisci i hitmejkeri, ali i mnoštvo skladatelja-debitanata, borit će se za prestižnu statuu Dore Ivice Propadala koja će im donijeti put u Tel Aviv na Eurosong 2019. gdje će braniti boje Hrvatske. Recimo i to da će voditelji ovogodišnjeg izravnog prijenosa Dore, u režiji Ivana Miladinova, iz dvorane Marino Cvetković i Green Rooma, u kojem će natjecatelji nestrpljivo pratiti i čekati ishod glasovanja stručnog žirija i publike, biti iskusan HRT-ov voditeljski veteran Mirko Fodor s dvije šarmantne suvoditeljice, Ivom Šulentić i Jelenom Glišić.

Ulaznice za Doru koje su bile u prodaji po cijeni od 50 kuna su rasprodane!

Redoslijed izvođenja pjesama je sljedeći:

 1. VRIJEME PREDAJE – BOJAN JAMBROŠIĆ & DANIJELA PINTARIĆ
 2. TELL ME – JELENA BOSANČIĆ
 3. NISAM TO ŠTO ŽELE – KIM VERSON
 4. NE POSTOJIM KAD NISI TU – JURE BRKLJAČA
 5. DON’T GIVE UP – BETA SUDAR
 6. TEBI PRIPADAM – LEA MIJATOVIĆ
 7. BACK TO THAT SWING – GELATO SISTERS
 8. BRUTALERO – LUKA NIŽETIĆ
 9. ALL I REALLY WANT – ELIS LOVRIĆ
 10. INDIGO – DOMENICA
 11. THE DREAM – ROKO
 12. REDEMPTION – EMA GAGRO
 13. TEK JE POČELO – LIDIJA BAČIĆ LILLE
 14. TOWER OF BABYLON – LORENA
 15. I BELIEVE IN TRUE LOVE – BERNARDA
 16. IN THE SHADOWS – MANNTRA
error: Content is protected !!