Ulaznice za Doru u prodaji, natječaj za pjesme traje do 10. siječnja

Izbor za hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2019. u Izraelu, održat će se u subotu 16. veljače 2019. godine u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji.

Opatija – Prvi put nakon 2010. godine, svoj neupitan brand, HRT vraća na male ekrane u njezinu najpopularnijem, natjecateljskom formatu. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna se otvara sat vremena prije početka programa na mjestu izvedbe.

– Ponovno ćemo svi zajedno odlučivati tko će nas predstavljati na Izboru za pjesmu Eurovizije 2019 godine. Slušajući svoje gledatelje a i skladatelje i izvođače, nadamo se da ćemo nastaviti dobru glazbenu priču ali i obogatiti je novim idejama. Izbor za hrvatsku pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu 2019. u Izraelu, održat će se u subotu 16. veljače 2019. godine u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji. Tada će se gledateljima, publici i članovima žirija predstaviti 16 novih pjesama koje su prošle na natječaju HRT-a. Pobjednika će, u omjeru 50% naprama 50%, birati publika i stručni ocjenjivački sud. U slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika. Natječaj za pjesme je već otvoren i traje do 10. siječnja 2019. Nakon proglašenja dodjeljuje se statua Dore pobjedničkom timu izabrane pjesme, uz ponovno izvođenje pjesme koja će nas zastupati na Eurosongu. Želja nam je da nova Dora bude vizualno jaka, eurovizijski osmišljena, moderna i atraktivna. Vjerujemo da će publika biti brojna i aktivna, a tzv. green room je zamišljen unutar dvorane okružen publikom, stoji u najavi na službenim stranicama Festivala Opatija.

error: Content is protected !!