Umjesto ‘Nuklearke’ gradi se luksuzna zgrada s bazenima, wellnessom i penthouse apartmanima

Nekadašnje ruglo postat će jedna od najluksuznijih stambenih zgrada u Opatiji, u kojoj će „kvadrat“ stana stajati minimalno 4,5 tisuća eura. Stanovi su već u prodaji putem agencije Smart Invest Immobilien.

Opatija – Nekadašnja „Nuklearka“, mastodont na ulazu u Opatiju, postat će moderno uređeni stambeni objekt s ukupno 35 jedinica, od čega 12 jednosobnih, 10 dvosobnih, 11 trosobnih i 2 penthouse stana.

Prije dva tjedna taj „spomenik“ lošim odlukama u prostornom planiranju iznad Slatine sravnjen je sa zemljom, a na njegovom mjestu već je krenula gradnja novih stanova. Kako je otkrio Milan Mandić iz agencije Smart Invest Immobilien, zgrada će biti opremljena wellness centrom i vanjskim bazenom, a gradit će se tako da se sastoji od dvije lamele sa dva odvojena ulaza, što će dati veću privatnost stanarima jer će biti maksimalno četiri stana na etaži.

– Wellness centar je ukupne površine 230 kvadratnih metara, od toga su 94 kvadrata sauna, prostor za vježbanje, garderoba i wellness, a ostatak se odnosi na vanjski bazen uz koji se nalaze terase za sunčanje površine 138 kvadratnih metara. Wellness je namijenjen svim stanarima te se vodi pod “zajedničke prostorije”, kazao je Mandić, istaknuvši kako se posebnost ovog projekta skriva u činjenici da svi stanovi imaju velike prostrane natkrivene terase sa pogledom na more, podijeljene ozelenjenim pregradnim panelima.

– Interijeri su svijetli, prozračni, sa mnogo prirodnog osvjetljena koje ulazi kroz široke staklene površine. Zgrada ima ravni krov koji je uređena površina koja svojom kvadraturom pripada stanovima u potkrovlju te je podijeljen na dva dijela tako da oba imaju i bazen, sunčalište, kuhinju i spremište, naveo je Mandić, koji je iz ponude izdvojio stan od 85 kvadrata koji se u prodaji nalazi za 383 tisuće eura. Na podzemnoj etaži smještena je garaža s 22 standardna i 54 lift parkirna mjesta, koja se zasebno naplaćuju.

Više informacija o ponudi agencije Smart Invest Immobilien potražite na njihovim stranicama.

 

error: Content is protected !!