Unija Kvarnera: Nakon što je zahvaljujući peticiji ukinuta mostarina, pokrećemo akciju za ukidanju naplate Tunela Učka

Iz Unije Kvarnera poručili su kako će, da bi izbjegli politiziranje i korištenje ove teme u izbornoj kampanji, peticiju pokrenuti nakon izbora, 6. srpnja, „kada se zavjese izborne promidžbe spuste“.

Učka – Akcija „Ista prava želim“ koju je pokrenula Unija Kvarnera s ciljem ukidanja mostarine na Krčkom mostu usmjerit će se na novi cilj – ukidanje naplate prolaska kroz tunel Učka.

– Nakon što je zahvaljujući 11.808 vaših potpisa ukinuta mostarina na Krčkom mostu pokrenut ćemo peticiju za ukidanje tunelarine na Tunelu Učka. Naime, ovu temu smo otvorili 2017. kao jedan od ciljeva ravnopravnosti i istih prava za sve građane u Hrvatskoj. Dodatno, dobili smo na stotine vaših mailova i poruka s prijedlogom da se tunelarina ukine, kao što se ukinula na nekim drugim prometnim pravcima u Hrvatskoj, poručili su iz Unije Kvarnera na Facebook profilu Ista prava želim.

Dodali su kako će, da bi izbjegli politiziranje i korištenje ove teme u izbornoj kampanji, peticiju pokrenuti nakon izbora, 6. srpnja, „kada se zavjese izborne promidžbe spuste“.

error: Content is protected !!