Unplugged Festival uz osam izvođača ovog petka u Ičićima

Koncert sastava Lili Gee je zakazan za 21 sat na glavnoj plaži, a ostali izvođači će svoj program započeti već u 19 sati na različitim lokacijama diljem Ičića. Za goste i mještane zasvirat će Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur.

Ičići – Ovog petka, 12. srpnja, treću godinu zaredom, čitavo mjesto prožimati će kombinacija ugodnih zvukova nastupima desetak bandova na punktovima svih ugostiteljskih objekata.

Unplugged Festival, u svojoj izvornoj ideji, zamišljen je kao promocija brojnih izvedbi rock, jazz, blues, bossa nova i swing varijanti, taktova polki i valcera, ali i etno izričaja klapskog pjevanja, od kojih većina ima bazu upravo u autentičnim izvedbama mnogobrojnih lokalnih izvođača.

— Glavni dio ove glazbene večeri pripala je sastavu Lili Gee, etabliranom na domaćoj, ali i sve više inozemnoj sceni. Lidija Graovac, nekadašnja pjevačica još jednog kultnog banda, Soulfingers, nastavlja samostalno pod umjetničkim imenom Lili Gee. Uz pratnju glazbenika Miroslava Odaka i ostalih članova čeka nas još jedna izvrsna interpretacija. Koncert je zakazan za 21 sat na glavnoj plaži, a ostali izvođači će svoj program započeti već u 19 sati na različitim lokacijama. Za goste i mještane zasvirat će Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur, najavili su organizatori iz Turističke zajednice mjesta Ičići, koja manifestaciju realizira pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.

Osvježenje u pauzama od pjesme i plesa, ugodnih razgovora i uživanja u atmosferi potražite u jednom od lokala i objekata koji su uvijek svima omiljeni u Ičićima – caffe barovi Calypso, Rožica, Rara, Monte Capra, Sunset, beach bar Bamba Bar, bistro Lučica, Venezia i Sunce te restorani Commodore i Galeb. Raspored izvedbi i lokacije dostupne su na stranicama www.icici.tourism.com

 

error: Content is protected !!