ERSTE AD

Upisi na satove joge i joga retreat u Foliotu

-Prakticiranjem joge osnažujemo svoj um i tijelo, opuštamo se, učimo svjesnije disati i stavljamo fokus na sadašnji trenutak. Učimo o sebi, o prihvaćanju sebe i vlastitih emocija, poručuju iz Foliota

Matulji – Udruga Foliot Centar za djecu i mlade Matulji uz brojne aktivnosti, održava i satove joge za odrasle. Tako od rujna možete prakticirati jogu i ujutro i popodne u prostoru udruge uz vođenje certificiranih instruktorica joge.

Iz Foliota poručuju: „Prakticiranjem joge osnažujemo svoj um i tijelo, opuštamo se, učimo svjesnije disati i stavljamo fokus na sadašnji trenutak. Učimo o sebi, o prihvaćanju sebe i vlastitih emocija“ te vas pozivaju da im se pridružite.

Uvod u satove joge bit će i njihov besplatni mini yoga retreat koji će se održati 26. i 27. kolovoza od 19 do 20 i 30 sati. Kažu da će naglasak biti na potpunom opuštanju tijela, uma i duha te opraštanju od ljetne bezbrižnosti i mentalnom pripremanju na jesenske obveze. Prijave na retreat su obvezne i traju do popunjenja grupe.

Na satove yoge, kao i na retreat možete se prijaviti na: udruga.foliot@gmail.com ili na foliot.info@gmail.com i na broj 099 754 0779.

Organizatori su istaknuli kako će se na satovima joge, kao i joga retreatu poštivati sve aktualne epidemiološke mjere.

error: Content is protected !!