Upravno vijeće potvrdilo reizbor – Ernie Gigante Dešković još četiri godine na čelu ustanove Festival Opatija

— Imamo u pripremi velike projekte i sada čekamo da cijela ova situacija s koronom napokon prođe kako bismo mogli normalno nastaviti s radom. Hvala odgovornima na reizboru, a posebno hvala našoj publici koja nas vjerno prati, poručio je Ernie Gigante Dešković, novi/stari ravnatelj.

Opatija – Ernie Gigante Dešković naredne četiri godine ostaje na čelu opatijske ustanove za kulturu i organizaciju zabavnih sadržaja u četiri objekta – Centru Gervais, Ljetnoj pozornici, Švicarskoj kući i odnedavno Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer. Dešković je tako tek drugi ravnatelj u nešto više od dva desetljeća kojem je potvrđen reizbor i ukazano povjerenje za realizaciju programskih aktivnosti u drugom mandatnom razdoblju.

– Ono što vam ja mogu reći je da odluku donosi Upravno vijeće ustanove i potvrđujem vam da sam primio potvrdu o svojem reizboru. Ostale informacije će medijima poslati oni kao nadležno tijelo kako je to već predviđeno procedurom. Svoje znanje sam ovoj ustanovi počeo davati 2017. i veseli me što naredne četiri godine nastavljam svoj rad u svojem rodnom gradu. Vjerujem da se od mojeg dolaska pomaci nabolje vide poput povratka velikih međunarodnih glazbenih imena, a posebno sam ponosan što smo u dosadašnjem radu uspjeli ostvariti i nekoliko rekorda poput najvećeg broja posjetitelja, najvećeg broja događanja i najveće povećanje samostalnih prihoda ustanove tijekom jedne godine. Imamo u pripremi velike projekte i sada čekamo da cijela ova situacija s koronom napokon prođe kako bismo mogli normalno nastaviti s radom. Hvala odgovornima na reizboru, a posebno hvala našoj publici koja nas vjerno prati, poručio je Ernie Gigante Dešković.