Uskoro 1. Učkarska kotlijada @ Restoran Dopolavoro

Restoran Dopolavoro @ Učka

Restoran Dopolavoro @ Učka

Pripremljenom hranom počastiti će se gledatelji dok će se piće naplaćivati, a neposredno prije završetka natjecanja, za dobru atmosferu pobrinuti će se harmonikaš i trubač tako da vesele atmosfere i dobre pjesme neće nedostajati.

Učka – 1. Učkarska kotlijada održat će se, 26. srpnja, s početkom u 15 sati, na platou ispred restorana Dopolavoro. Prema informacijama koje smo dobili od organizatora iz restorana ‘Dopolavoro’ sudjelovat će desetak ekipa koje će svojim vještinama pokušati osvojiti ‘nepca’ iskusnih članova žirija, a samim time i titulu najboljeg kuhara ‘kotlijade’.

kotlic

– Dok uživate u nadmetanju, ponudit ćemo vam istarski ovčji sir te sir od tartufa kako bi lakše dočekali glavno jelo. Nakon što pobjednici budu proglašeni, podijelit ćemo nagrade te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da kušaju kotlić pa sami procijenite časni sud našeg žirija. Pripremljenom hranom počastiti će se gledatelji dok će se piće naplaćivati, a neposredno prije završetka natjecanja, za dobru atmosferu pobrinuti će se harmonikaš i trubač tako da vesele atmosfere i dobre pjesme neće nedostajati. Ova kotlijada ne bi uspjela bez naših sponzora koji su nam izašli u susret i time omogućili prvi takav susret na Učki. Zato koristimo ovu priliku i zahvaljujemo se našim sponzorima, a to su mesnica Damir Matulji, OPG Maliki Učka; Restoran Lovorka Pehlin; OPG Nino Bernobid Višnjan; Butiga SUKI Bregi; OPG Đani Boljun; Karlid Tartufi paladini; Uljanić komerc d.o.o Učka, Tia partner d.o.o Kukuljanovo i Konoba Boljun.

Dakle, vidimo se na 1. Učkarskoj kotlijadi, 26. srpnja s početkom u 15 sati, a sve dodatne informacije možete saznati na broj telefona – 091 / 27 09 068

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!