Uskoro modna manifestacija 8. Riječke stepenice

Arhiva: Dražen Turina Šajeta i Jelena Kovačević prošetali modnom pistom @ Rijeka

Arhiva: Dražen Turina Šajeta i Jelena Kovačević prošetali modnom pistom @ Rijeka

Na Riječkim stepenicama svake godine u ulozi manekena pojavljuju se uz manekenke i manekene i brojne poznate osobe.

Rijeka – Najveća modna manifestacija u regiji i turistička atrakcija grada Rijeke 8.Riječke stepenice održat će se u petak 29. kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.

Kolekcije večernjih haljina i odijela predstaviti će Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy’s stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka publici će se predstaviti brand Diana’S by Diana Sokolić sa nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka. Kao i svake godine frizure i šminku potpisuju studio Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić.

Ovih je dana snimljen i modni editorijal sa dijelom kolekcija koje će posjetitelji moći vidjeti na manifestaciji, a atraktivne fotografije možete vidjeti među prvima. Ispred objaktiva Lavie studia fotografkinje Viviane Lokmer Šuline pozirale su Paula Tomić, Jana Delač i Mia Mohorić koje će uz brojne druge manekenke poput Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure i Ivane Paris, Miss Hrvatske Lane Gržetić, Vedrane Linardić, Nikoline Miletić nositi modne revije.

Ovaj modni event svake godine pobuđuje jako velik interes publike stoga je ulaz na revije slobodan. Na trgu ispred Grand hotela Bonavia montirati će se tribina za sve posjetitelje , a što nas još očekuje 29. kolovoza rekla nam je direktorica manifestacije Ivana Delač Đolo: ” Izuzetno me raduje što ćemo na 8. Riječkim stepenicama ove godine imati priliku uživati u čak jedanaest modnih revija. Nakon manifestacije ponovno smo organizirali showroom koji se prošle godine pokazao kao vrlo interesantan sa dobrom posjećenosti. Na vrhu stepenica u prostoru Erste Cluba prikazati će se izložba slika i ručno oslikanih šalica iz bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana’S akademske slikarice Diane Sokolić. Nakit je napravljen od pleksiglasa i PVC-a, a predstavljen je na Pariškom sajmu mode ove godine kao i u britanskom izdanju časopisa VOGUE, MARIE CLAIRE, InSTYLE i HARPER’S BAZAAR.”

Na Riječkim stepenicama svake godine u ulozi manekena pojavljuju se uz manekenke i manekene i brojne poznate osobe. ”Još uvijek ne bih otkrivala koje će poznate osobe prošetati našom pistom. Ovim putem pozivam sve zainteresirane da dođu u centar grada i pridruže nam se na manifestaciji jer će program, koji ove godine vodi Ana Radišić, kao i uvijek biti spektakularan. Nadamo se samo da ćemo imati lijepo vrijeme iako prognoza za 29. kolovoz ujutro najavljuje mogućnost oborina. Nama je samo važno da kiša prestane do podneva kada ćemo početi sa radovima i pripremom scene stoga manifestaciju nećemo prolongirati ako samo ujutro bude kišilo. No, ipak, u slučaju kiše rezervirali smo alternativni datum, manifestacija bi se tada održala 5.rujna. Zahvaljujem se partneru manifestacije Grand hotelu Bonavia te pokroviteljima Gradu Rijeci, Turističkoj zajednici grada Rijeke i Primorsko-goranskoj županiji.”

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!