Uskoro nove prometne regulacije zbog radova @ Matulji

Ariva Liburnija.net

Nastavlja se izgradnja mreže sanitarne kanalizacije na području matuljskog sjevernog dijela, što će dovesti do novih rješenja u prometu, budući da će dio cesti biti zatvoren za promet.

Matulji – Nako završetka dionice izgradnje kanalizacije od željezničkog mosta na Kastavskoj cesti do Plodina, radovi na matuljskoj sanitarnoj mreži ulaze u novu fazu. Trenutno se radi na području od Plodina do prema raskršću na Živici kraj restorana Kantun, dok će se početkom sljedećg mjeseca radovi preseliti u sporedne ulice, što će uzrokovati novu prometnu regulaciju.

Tako će se od 1. kolovoza za promet zatvoriti dionica Kastavske ceste od spoja s Popovićevim putem do spoja s Ulicom Frana Supila. Popovićev put se zatvara od spoja sa Kastavskom do Lumbertransa d.o.o. (kućni broj Popovićev put 4), a od Lumbertransa se promet odvija dvosmjerno za lokalno stanovništvo. Za vrijeme trajanja takve regulacije prometa, prometovanje Ulicom Frana Supila odvijat će se jednosmjerno i to iz pravca bistro Nero prema Kružnom putu do spoja sa Frlanskom.

Davor Žic / Liburnija.net