Uskoro otvorenje trgovine rabljene dječje opreme ‘Zvončica’

zvoncica_bregi_otvorenje_2013 (1)

Nudimo rabljena kolica, krevetiće, auto-sjedalice, hranilice, putne krevetiće, ležaljke, grijače za bočice, baby alarme, klokanice i svu ostalu opremu za malu djecu. Sve što imamo u ponudi je ispravno i uredno, a cijene su povoljne, , kazali su nam vlasnici trgovine Zvončica.

Bregi – Naša regija uskoro će biti bogatija za još jednu trgovinu na radost svih roditelja. Naime, u Bregima (adresa Bregi 50), uskoro će se otvoriti trgovina rabljene dječje opreme ‘Zvončica’, u kojoj ćete po povoljnim cijenama kupiti sve što vam je potrebno za dolazak bebe u vaš dom.

zvoncica_bregi (2)

– Ukoliko ste roditelj ili planirate proširiti vašu obitelj nadamo se da ćete posjetiti našu trgovinu i pronaći nešto za sebe. Nudimo rabljena kolica, krevetiće, auto-sjedalice, hranilice, putne krevetiće, ležaljke, grijače za bočice, baby alarme, klokanice i svu ostalu opremu za malu djecu. Sve što imamo u ponudi je ispravno i uredno, a cijene su povoljne. Također, otkupljujemo i odmah isplaćujemo u gotovini navedenu opremu u isključivo ispravnom i urednom stanju, kazali su nam vlasnici trgovine.

Radno vrijeme trgovine će biti svakoga dana od 14 do 20 sati i subotom od 8 do 14 sati. Trgovina ‘Zvončica’ se nalazi u blizini restorana Kinkela u Bregima, odnosno na staroj cesti prema Učki (5 min vožnje od centra Matulja). Sve ostale informacije možete dobiti na telefon 051/742-400, odnosno 091/546- 1370.

Promo Liburnija.net

error: Content is protected !!