Uskoro starta projekt ’12 koraka do promjene’ @ Opatija

Prvo okupljanje za sve zainteresirane održati će se ovog petka, 12. travnja, s početkom u 18 sati u opatijskoj Vili Antonio.

Opatija – Projekt ’12 koraka do promjene’ počinje ovog petka, 12. travnja i traje do 12. srpnja, dakle 90 dana.

– Projekt je osmišljen da bi se uz potporu nas wellness savjetnika i trenera, kao i svih sudionika, postigli rezultati za svaku osobu, po pitanju, boljeg psiho-fizičkog zdravlja, rješavanja suvišnih kilograma i masnih naslaga, s ciljem druženja, socijalizacije i osjećaja pripadnosti jednom pozitivnom timu ljudi, kazao nam je Toni Družeta, organizator navedenog projekta.

Prvo okupljanje za sve zainteresirane održati će se ovog petka, 12. travnja, s početkom u 18 sati u opatijskoj Vili Antonio. Kako poručuju organizatori, svi zainteresirani su dobrodošli poslušati prvi put, a mogu se uključiti odmah ili do 26. travnja, ako im treba dodatno vrijeme za razmisliti.

Osobe koje se odluče sudjelovati u ovom projektu na raspolaganju će im biti osobni wellness savjetnik koji ih prati u programu; osobni plan prehrane; tjedna mjerenja i vaganja; tjedne edukacije o prehrani; mogućnost vježbanja 1-2 tjedno (šetnje, planinarenje, joga); podrška grupe; tjedne nagrade za najuspješnije; novčane nagrade na najbolje na kraju projekta i ono što je najbitnije rezultat s kojim će se osjećati bolje i biti zadovoljni.

Za sve informacije možete se obratiti Toniju Družeti na slijedeći kontakt – 00385 99 640 4691

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!