Uskrs u hostelu Link @ Lovran

Arhiva

Arhiva

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu i posjete veselo uređeni prostor novootvorenog hostela Link te da uživaju na predivnoj terasi u blagdanskom ozračju.

Lovran – Hostel Link dočekuje u posebno vedrom ozračju i posebnim programom blagdan Uskrsa. U subotu je od 19 sati na programu radionica za djecu “Bojanje pisanica”.

happy_easter_link_lovran

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a svi su pozvani obojati svoju posebnu pisanicu te kandidirati ju za “Miss Egg”. Radi se o posebnom natjecanju u izboru za najljepšu pisanicu. Sve što trebate je donijeti svoju pisanicu, izložiti je, ostaviti kontakt, a svi posjetitelji će vašu pisanicu moći ocijeniti.

U nedjelju 20.4. od 11sati program počinje malom izložbom pisanica, zatim slijedi prezentacija prirodnog bojanja pisanica, a nastavlja se sa programom Miss Egg kada će u večernjim satima na facebooku biti proglašena najljepša pisanica. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu i posjete veselo uređeni prostor novootvorenog hostela Link te da uživaju na predivnoj terasi u blagdanskom ozračju.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!