Uspješna akcija ‘Pruži ruku, budi solidaran’ @ Matulji

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solidarnom danu pomoći mještani su se odazvali u velikom broju, iznad svih očekivanja te su uistinu pokazali kako su spremni pružiti ruku.

Matulji – Humanitarna akcija ”Pruži ruku, budi solidaran” održala se proteklog vikenda u prostorijama MO Pužev komun u Domu Permani u organizaciji Foruma mladih SDP-a i Foruma žena SDP-a Matulji.

– Solidarnom danu pomoći mještani su se odazvali u velikom broju, iznad svih očekivanja te su uistinu pokazali kako su spremni pružiti ruku. Prikupljene su velike količine odjeće i obuće za sve uzraste, koju smo u suradnji s Crvenim križem Matulji dostavili u prostor Aktiva Crvenog križa Matulji, a gdje će ujedno i svi kojima je to potrebno moći izabrati ponešto. Osim odjeće i obuće, sakupljeni su i prehrambeni proizvodi te higijenske potrepštine koje se već pakiraju te će se dostaviti na adrese potrebitih obitelji širom Općine Matulji, kazala je Sabina Frlan uime organizatora, kazavši kako ”s obzirom da je akcija bila izuzetno uspješna te da su mještani pokazali veliki interes, planiramo ovakve, a i sične akcije održavati kontinuirano”.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net