Uspješna humanitarna akcija LEO Kluba

plakat_op_fas… prikupljeno je 29.500 kuna…
…iznos je dovoljan za operaciju Huanita Luksetića koji boluje od multiple skleroze…
Opatija – Gotovo 30 tisuća kuna prikupile su dvije humanitarne akcije organizirane za pomoć Huanitu Luksetiću, mladom Opatijcu oboljelom od multiple skleroze.
– Uspješnosti akcije i ostvarenju zacrtanog cilja svjedoči činjenica da je za potrebe Huanitove operacije prikupljeno ukupno 29.481,54 kuna. U taj je iznos, naime, uključen prihod humanitarne modne revije ”Opatija Fashion Show” (održane u subotu 31.07.2010.) u ukupnom iznosu od 25.481,54 kuna, kao i prethodno održanog malonogometnog turnira u suradnji sa Savjetom Mladih Grada Opatije i Malonogomentnim Klubom Gorovo u iznosu od 4.000,00 kn.
Konačni iznos pomoći dakle iznosi spomenutih 29.481,54 kuna, a budući da Huanitu za dugoočekivanu operaciju nedostaje cca. 22.000,00 kuna, LEO Klub Opatija odlučio je s preostalim novčanim sredstvima pomoći još jednom mladom dečku, Ivanu, također oboljelom od multiple skleroze, stoji u objavi koju je potpisao predsjednik Leo Kluba Opatija Andrej Ptičar.
Naglasio je kako njegova udruga nastavlja s organizacijom humanitarnih događaja.
– Ono što nam usprkos tome ulijeva nadu i poticaj daljnjih ostvarenja jest činjenica što je spomenuta organizacija prepoznata, poticana i hvaljena sa strane mnogobrojnih gledatelja i sudionika događaja, a najviše od svega raduje nas što je klub nesebično i ponosno služio zajednici, zaključio je Ptičar.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!