Uspješno okončana akcija “MOSA BAVLJU” – Prikupljeno 30 tisuća eura potrebnih za liječenje Tomislava Nikla

Potrebni iznos od 30 tisuća eura je prikupljen i dobri se ljudi mole da eventualne buduće uplate preusmjere na neku drugu potrebitu adresu

Rijeka – Humanitarna akcija “Mosa Bavlju” kojom su se skupljala sredstva za teško bolesnog Tomislava Nikla uspješno je okončana. Na Facebook stranici akcije tim je povodom jučer objavljeno:

“Akcija je uspjela! Zahvaljujući svima vama koji ste prepoznali apel za pomoć jednom običnom čovjeku, kojeg je bolest natjerala da mu se na ovakav način mora pomoći, skupljen je dovoljan iznos novaca koji Tomislavu jamči da će si moći priuštiti terapiju i pokriti troškove za svoja putovanja u izabranu kliniku u Istanbulu. Svima vama Tomislav je neizmjerno zahvalan i od sada njegov cilj je odužiti vam se na način da ozdravi te da dalje ostane ono što je i sve ovo vrijeme bio, a to je čovjek koji nas svojom prisutnošću raduje i daje onu jedinstvenu dozu optimizma, kroz riječi „mosa bavlju“.

Procijenjeni troškovi liječenja i terapija s putnim i ostalim troškovima je oko 30 tisuća eura, i to je iznos koji će kada sjednu sve uplate tijekom dana biti skupljen.

Slijedom navedenog, a sukladno zakonskoj regulativi, ova akcija prestaje i sva do sada prikupljena sredstava, bit će prenesena na račun Tomislava Nikla. Ujedno molimo sve one koji su još htjeli pomoći Tomislavu da za sada to ne čine, već da svoja sredstva doniraju u neke druge plemenite svrhe, jer potrebitih nažalost ne nedostaje.

Nakon što se završi sva zakonska procedura, fotografije bankovnih izvadaka i točne iznose, objavit ćemo ovdje.

Ljudi, hvala vam svima od srca! Mosa Bavlju!” – stoji u objavi na Facebook stranici akcije.

VIDEO ‘Mosa bavlju’: Izvrsni bendovi Pogon kulture ispunili odličnom glazbom i dobrim emocijama @ Rijeka

error: Content is protected !!