Ustanova za obrazovanje odraslih Dante obilježava Erasmus dan

Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske Unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju mladima i sportu, održat će se 14.,15. i 16. listopada ove godine u čitavoj Europi

Rijeka – Peto izdanje ovog događaja obilježit će prigodnim programom i Ustanova za obrazovanje odraslih Dante. U petak 15. listopada u 17:30h u prostoru Exportdrvo u središtu Rijeke Škola Dante će sa svojim polaznicima i svim zainteresiranim građanima proslaviti Dan Erasmusa.

Polaznici škole, kao i svi zainteresirani građani imat će priliku upoznati se s brojnim aktivnostima koje se provode u svrhu poboljšanja kvalitete nastave. Moći će se razgledati izložba „Dante – jučer, danas, sutra“ o povijesti škole i svemu što budućnost donosi. Prisutni će također imati priliku saznati više o mogućnostima besplatnih edukacija i mobilnosti u druge zemlje EU, kao i o projektima koje Ustanova trenutno provodi.

Uzvanici će doznati više o VR tehnologiji koja se koristi i u nastavi te će svi moći isprobati VR naočale i zaviriti u virtualne svjetove Škole Dante.

Ovo ugodno druženje uljepšat će i slatko iznenađenje za sve prisutne te Vas svakako pozivamo da nam se pridružite! Ulaz je besplatan.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net