Ususret History Film Festivalu: Večeras od 20 sati ne propustite pogledati najavnu emisiju jubilarnog izdanja HFF-a

Svi naši gledatelji i čitatelji koji ne stignu do Art-kina svake večeri tijekom trajanja festivala imat će prilike pogledati festivalske zanimljivosti i poslušati razgovore sa sudionicima festivala koji su ove godine brojni, najavio je Igor Modrić, voditelj video produkcije platforme Novinet.hr.

Matulji – Sutra u Art-kinu gostuje peto izdanje History Film Festivala, riječkog filmskog festivala koji prikazuje i vrednuje isključivo povijesni dokumentarni film. Ovogodišnja festivalska selekcija u Art-kino donosi ukupno 23 filma u konkurenciji, uz širok raspon tema, od ratnih i rasnih sukoba do brojnih drugih globalističkih pojava. Tim povodom, Novinet.hr, kao medijski partneri festivala od večeras u 20 sati počinju s emitiranjem festivalskih kronika, a iste će se moći pogledati na internet platformi koja uključuje lokalne portale Torpedo.media, Poduckun.net, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna-magazin.net i Trend51.net.

– Večeras krećemo s uvodnom emisijom u kojoj će organizatori najaviti ovogodišnje izdanje festivala, dok od sutra krećemo uživo s emitiranjem iz Art-kina i to svake večeri tijekom trajanja festivala. Svi naši gledatelji i čitatelji koji ne stignu do Art-kina svake večeri tijekom trajanja festivala imat će prilike pogledati festivalske zanimljivosti i poslušati razgovore sa sudionicima festivala koji su ove godine brojni, najavio je Igor Modrić, voditelj video produkcije platforme Novinet.hr.

error: Content is protected !!