Ususret Kupu – Rijeka channel TV na semaforu @ Stadion Kantrida

Siamo soli contro tutti...

Siamo soli contro tutti…

Pred vama će na semaforu, najvećem i najboljem u Hrvatskoj, biti strijelci i kapetani iz bivših finala Kupa u kojima je Rijeke osvajala trofeje. Što će prije velikog finala ove sezone reći Milan Radović, Zvjezdan Radin, Danijel Šarić, Tomislav Erceg čut će te i vidjeti samo preko stadionskog semafora, poručili su iz HNK Rijeka.

Rijeka – Finale Kupa je pred nama. Spektakl zajamčen samo nastupom najbolje dvije momčadi u Hrvatskoj. Rijeka i Dinamo u drugoj utakmici finala Kupa. Rijeka je u prvom susretu došla do prednosti 1:0 golom Tomečaka.

Pred nama je napetih devedeset minuta samog nogometa, ali HNK Rijeka širi spektakl i na događanja prije i nakon utakmice.

Stoga dođite na Kantridu što ranije. Već od 18 sati sudjelujte u programu – mažoretkinje, limena glazba, nagradne igre, stadion TV, navijačko zagrijavanje, ali i jedna novost….

Prvi puta u Rijeci stadion TV dobit će i svoju inačicu Rijeka chanell TV. Uoči utakmice ugostit ćemo riječke bijele legende u studiju smještenom u mix zoni stadiona. Pred vama će na semaforu, najvećem i najboljem u Hrvatskoj, biti strijelci i kapetani iz bivših finala Kupa u kojima je Rijeke osvajala trofeje. Što će prije velikog finala ove sezone reći Milan Radović, Zvjezdan Radin, Danijel Šarić, Tomislav Erceg čut će te i vidjeti samo preko stadionskog semafora, poručili su iz HNK Rijeka.

Ajmo Rijeka…

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!