Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja PodUčkun.net bloga

PodUčkun.net posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja PodUčkun.net bloga. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje PodUčkun.net bloga ukoliko ne krše pravila korištenja.

PodUčkun.net sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje PodUčkun.net bloga koristite na vlastitu odgovornost i PodUčkun.net ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem PodUčkun.net bloga ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Glavnina objavljenih materijala (dokumenti, podaci i informacije) na stranicama magazina (PodUčkun.net) vlasništvo su PodUčkun.net magazina ako to drugačije nije navedeno, te su zaštićeni su autorskim pravima. Bez izričitog pismenog odobrenja glavnog/izvršnog urednika objavljeni materijali ne smiju se preuzimati, kopirati ni objavljivati djelomično ili u cijelosti, sukladno Zakonu o autorskim pravima Republike Hrvatske i Zakonu o elektroničkim medijima. Tekstovi i ostali materijali objavljeni na bloga ne predstavljaju nužno stav ili mišljenje PodUčkun.net uredništva. Prilikom pozivanja na izvor ili kontekstualnog prenošenja potrebno je navesti jasno vidljiv izvor, ime autora i obavezan link na PodUčkun.net.

Za točnost objavljenog ne odgovaramo, a za točnost prenesenih materijala odgovara navedeni izvor, te za točnost autorskih tekstova autor članka.

PodUčkun.net blog zadržava pravo promjene, ukidanja, privremenog i trajnog, bilo kojeg sadržaja ili usluge na blogu bez obaveze prethodne najave.

Uredništvo niti vlasnik stranica ni u kom slučaju ne moge odgovarati za bilo kakve štete nastale posljedicom primjene bilo koje preporuke, tehnike, sredstva ili sličnog, te ostalih materijala objavljenih na PodUčkun.net blogu.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovom blogu mogu se koristiti za javne i individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih važećih zakonskih autorskih i vlasničkih prava Republike Hrvatske kao i prava trećih osoba.

PodUčkun.net blog ne odgovara za eventualne izmjene, netočnosti i slično, sadržaji na stranicama su informativnog karaktera.

Za istinitost podataka u oglasima odgovara isključivo oglašivač. Ne dozvoljavamo objavljivanje oglasnog materijala koji nije u skladu s važećim hrvatskim zakonima.

Uvjeti korištenja mogu biti promijenjeni u svakom trenutku, a promjene stupaju na snage danom objave na stranicama PodUčkun.net bloga.

Liburnija.net/PodUčkun.net uredništvo bloga, 15. listopada 2009.