Uvodi se dodatna regulacija prometa, završetak radova na rotoru Kuk prolongiran za polovicu prosinca

Radovi na ulazu i izlazu rotora Matulji s južne strane (iznad rotora Kuk) produžuju se za osam dana, pa se završetak na toj dionici očekuje 14. prosinca.

Matulji – Dodatna regulacija prometa na završetku radova rotora Matulji počinje ovog ponedjeljka 3. prosinca u 9 sati.

Tako će se uz već postojeću regulaciju iznad rotora Kuk otvoriti dodatna regulacija i to pedesetak metara ispod benzinske pumpe INA-e Matulji gdje se odvijaju završni radovi ulazu i izlazu Rotora Matulji s matuljske strane, odnosno na drugom spoju čvora Matulji s postojećom državnom prometnicom D8.

– Promet će se na ovoj dionici regulirati putem semafora uz naizmjenično propuštanje prometa, a završetak radova na ovom dijelu očekuju se 21. prosinca. Radovi na ulazu i izlazu rotora Matulji s južne strane (iznad rotora Kuk) produžuju se za osam dana, pa se završetak na toj dionici očekuje 14. prosinca. Napominje se da će se od ponedjeljka promet i na toj dionici odvijati dvosmjerno uz regulaciju prometa te da će se i iz smjera Matulji moći prometovati prema Rijeci i Opatiji. Mole se građani u koliko su u mogućnosti da unatoč dvosmjernoj prometnoj protočnosti ovih dionica uz navedenu regulaciju koriste alternativne pravce kako bi se što više umanjio pritisak te spriječile gužve i duža čekanja na prilazima centru Matulja. Također, mole se građani za razumijevanje i strpljenje kako bi se ovi zahtjevni završni radovi na dugo očekivanom rotoru Matulji što brže priveli kraju i kako bi u novu godinu krenuli s kvalitetnom regulacijom prometa na čvoru Matulji jednom od ključnih i najopterećenijih ulaza u Općinu Matulji, poručili su iz općine Matulji.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net