Uz bogat kulturno, zabavno, sportski program sutra počinje obilježavanje Petrove @ Rukavac

U nedjelju, 30. lipnja osim finala malonogometnog turnira u 21 sat na školskom igralištu počinje fešta uz Tamburaški sastav Fontana. U 20 sati zakazan je program pod nazivom ‘Pašta i fažol’ Dragotu Gervaisu i Domoljubu va spomen Zbor Štorija – Dramska sekcija i dr. sc. Vjekoslava Jurdana.

Rukavac – Četvrtim Memorijalnim malonogometnim turnirom ‘Goran Brajković’ sutra počinje obilježavanje Petrove. Kao i prošle godine i za ovo izdanje pripremljen je bogat sportsko – zabavno – kulturni program.

Osim odigravanja turnira čije je finale na rasporedu 30. lipnja u 17 sati, u četvrtak, 27. lipnja održat će se Paintball turnir ‘Damar’, Badminton turnir ‘Ruavac doubles’ na rasporedu je u subotu, 29. lipnja od 14 sati.

Istog dana, početkom u 17 sati, u prostorijama zvončarske zbirke bit će otvorena izložba ‘Naš kraj’ Likovne udruge Matulji. Sveta Misa u na rasporedu je u 18:30 sati, a fešta na Kinkelove tarace uz Tamburaški sastav Merak i D’Beni band počinje u 21 sat.

U nedjelju, 30. lipnja osim finala malonogometnog turnira u 21 sat na školskom igralištu počinje fešta uz Tamburaški sastav Fontana. U 20 sati zakazan je program pod nazivom ‘Pašta i fažol’ Dragotu Gervaisu i Domoljubu va spomen Zbor Štorija – Dramska sekcija i dr. sc. Vjekoslava Jurdana. Bogat program zaokružit će tradicionalni turnir va briškule i trešete u sportskom centru Damar koji je na rasporedu 30. lipnja i 1. srpnja…

error: Content is protected !!