Uz dva novogodišnja dočeka na otvorenom, Opatija će ući u novu 2016. godinu

Koktelsi

Koktelsi

Zanimljiva događanja odvijat će se i 1. siječnja – nakon zdravice na terasi hotela Kvarner, svi će pogledi biti uprijeti na opatijske Kukale koji će ”kupanjcem” na Slatini otvoriti novu sezonu kupanja.

Lungomare band

Lungomare band

Opatija – Uz čak dva novogodišnja dočeka na otvorenom Opatija će se oprostiti od 2015. godine. Kako su poručili iz Festivala Opatija, zbog mnogih želja građana, školaraca i svih onih koji vole zimske radosti klizanja, ”odlučili smo se da klizalište na Ljetnoj pozornici ostaje otvoreno do 10. siječnja 2016. godine”.

– Upravo zbog toga, u Opatiji su organizirana dva novogodišnjega dočeka. Program ”Novo leto opet na mrkate” pripremaju ”domaće snage” Koktelsi, Le Salpe & Lungomare Band, s početkom u 22 sata na opatijskoj tržnici, dok će DJ Šajeta svim klizačima prirediti veliki disco ”Party na klizalištu uz more”, s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici, poručili su ”festivalovci” dodavši da se nadaju da će kao i gosti u popunjenim opatijskim hotelima, naši građani zadovoljni dočekati Novu 2016. na jednoj od naših pozornica!

KLIZALIŠTE

KLIZALIŠTE

Prvog dana nove 2016. godine, točno u podne, na terasi Hotela Kvarner predstavnici gradske vlasti s gostima, uz zdravicu i čašu šampanjca čestitat će ulazak u Novu godinu gostima koji tih dana borave u Opatiji, kao i građanima i posjetiteljima.

Na šampanjskoj čaši nalazi se ugraviran jedan od najpoznatijih simbola Opatije – ”Djevojka s galebom” a čašu iz koje nazdravljaju svi gosti na zdravici mogu zadržati kao poklon i suvenir iz Opatije.

Nakon zdravice na terasi Kvarnera, u 13 sati slijedi uvijek atraktivno kupanje opatijskih Kukala u moru pred Slatinom, kojim otvaraju novu kupališnu sezonu – uz neizostavno nazdravljanje šampanjcem kako bi godina pred nama bila sretna i vesela.

KUKALI

KUKALI

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net