Uz note klape Sebenico i Branimira Bubice nastavlja se jedinstveni ciklus gala koncerata ‘Music by the sea’

Klapa Sebenico i Branimir Bubica nastupit će sutra, 18. srpnja, na prekrasnoj opatijskoj terasi hotela Milenij.

Opatija – Nakon što su Klapa Niko i Davor Pekota poznatim i impresivnim melodijama otvorili osmi po redu ciklus gala koncerata ‘Music by the sea’, sutra će na bajkovitoj terasi hotela Milenij pravu glazbenu poslasticu gostima prirediti Klapa Sebenico i Branimir Bubica.

Pod zvjezdanim nebom jedne od najljepših pozornica Opatije, gosti će uživati u bogatom repertoaru tradicionalnih i nezaboravnih melodija, autorskih nota s brojnih festivala i obradi svjetskih evergreena Klape Sebenico i Branimira Bubice. Doživljaj će upotpuniti vrhunske riblje i mesne delicije, pjenušava vina i šampanjci, kokteli te sladoled, slastice i omiljena ljetna osvježavajuća pića.

Šibenska Klapa Sebenico osnovana je u svibnju 2011. godine, a njezine članove čine iskusni i mladi pjevači koji su osvajali nagrade na brojnim festivalima. Izdali su dosad dva studijska albuma, a od svog osnutka do danas održali su preko 100 samostalnih koncerata uz veliki broj nastupa na festivalima i klapskim večerima. Svojim radom i rezultatima, svrstali su se u sam vrh klapskog pjevanja u Hrvatskoj. Na terasi hotela Milenij nastupaju zajedno s mladim i talentiranim pjevačem Branimirom Bubicom koji je klapsku karijeru započeo u Klapi Teuta, a okušao se i kao glumac-pjevač u mjuziklima splitskog HNK.

Koncert počinje u 21 sat, a svoj stol za autentične mediteranske zvukove i ugođaj te jedinstveni doživljaj možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

error: Content is protected !!