Uz veliku feštu, prezentaciju novog modela i30 i bogatu nagradnu igru Hyundai Afro slavi 45. rođendan @ Permani

Od nekadašnje radionice stvorili su uzornu tvrtku sa 17 zaposlenika i svake godine postižu odlične rezultate boreći se tako u vremenu ekonomske nestabilnosti, a svoje prijatelje i ljubitelje dobrih automobila počastit će feštom koja počinje u subotu 10. lipnja u 9 sati.

Permani – Hyundai Afro u Permanima slavi 45. rođendan, a na veliko slavlje koje su organizirali u subotu 10. lipnja pozvali su sve ljubitelje dobrih automobila. Iako darove na rođendanskoj fešti uglavnom dobiva slavljenik, ovog puta situacija je obrnuta pa će Hyundai Afro svojim uzvanicima putem nagradne igre podijeliti nagrade iz fonda vrijednog više od 2.000 kuna.

U programu koji će trajati od 9 do 16 sati uz dobru glazbu koju će puštati DJ Šajeta, opušteno druženje uz roštilj i rođendansku tortu, svojim posjetiteljima Hyundai Afro ponudit će probne vožnje, procjene automobila, animaciju i sportski program za djecu, ali i predstavljanje dugoočekivanog novog modela i30.

Hyundai Afro, osnovana je kao nastavak poduzetničke ideje nekadašnje male radionice Afro, nazvane tako prema njenom začetniku Slavku Afriću. Od male radionice, obitelj Afrić je na osnovu ustrajnosti, truda i zalaganja uspjela stvoriti hvalevrijedan primjer uspješnog poslovanja i upravljanja tvrtkom kroz dugih 45 godina. Ispočetka, govore, kako se potreba za njihovim uslugama povećavala upravo iz kvalitete koju je radionica nudila, da bi se na posljetku dogodila suradnja sa svjetski poznatim korejskim brendom automobila Hyundai, koji je potvrdio njihova dotadašnja nastojanja i dignuo tvrtku na novu razinu.

Kroz godine poslovanja tvrtka je rasla i postizala sve veću stabilnost dok njihov trud nije bio prepoznat i nagrađen titulom „Hyundai Elite Dealer“ koju su dobili za svoju 20. godišnjicu postojanja. Od nekadašnje radionice stvorili su uzornu tvrtku sa 17 zaposlenika i svake godine postižu odlične rezultate boreći se tako u vremenu ekonomske nestabilnosti. Govore kako je bitno prepoznati priliku i pametno je iskoristiti.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!