Uživo s Veprinca – Po prvi put u povijesti TV prijenos starta auto utrke 3. Inter cars Učka 2016.

veprinac_intercars_ucka_2014 naslov

Kreator TV u nedjelju 17. srpnja imat će jednosatni izravni prijenos utrke s početkom u 14:30 sati. Kroz improvizirani studio, koji će biti smješten odmah pored starta, proći će zanimljivi sugovornici, organizatori i vozači, a gledatelji će moći provjeriti koji su natjecatelji do tada ostavili najbolji dojam na stazi.

Veprinac – Marljiva ekipa AK Opatija motorsport ove godine donosi jedan zanimljiv medijski iskorak vezan uz promociju utrke 3. Inter cars Učka 2016. Naime, po prvi put će se start jednog automobilističkog natjecanja s našeg područja prenositi uživo diljem Lijepe naše, a svi zaljubljenici u auto sport moći će uživati u jednosatnom prijenosu oktanskog spektakla koji se 17. srpnja održava na obroncima Učke. Realizaciju ovog tehnički zahtjevnog televizijskog prijenosa pomogla je tvrtka 3t Cable, a prijenos će realizirati specijalizirani tv kanal Kreator TV.

formula_driver_plakat_2016

Kreator TV u nedjelju 17. srpnja imat će jednosatni izravni prijenos utrke s početkom u 14:30 sati. Kroz improvizirani studio, koji će biti smješten odmah pored starta, proći će zanimljivi sugovornici, organizatori i vozači, a gledatelji će moći provjeriti koji su natjecatelji do tada ostavili najbolji dojam na stazi. U petak 22. srpnja u 20:15 Kreator TV će emitirati detaljnu reportažu o ovoj utrci, s izjavama aktera i pregledom svih rezultata, a isti možete pratiti preko slijedećih operatera – MAX TV (429 – Sportski Plus), Max TV HD (51. kanal), B.net (prošireni digitalni), B.net HD, VIP TV (osnovni), Opti TV (osnovni), Amis TV (osnovni), Iskon TV (osnovni, 131. kanal).

Izuzetno smo uzbuđeni što smo uspjeli uz pomoć naših partnera pripremiti ovaj prijenos te što ćemo dodatno, osim same manifestacije, promovirati i naš kraj. Ovaj medijski iskorak napravljen je radi popularizacije discipline Formula driver, mnogobrojnih vozača koji će sudjelovati na utrci, ali i radi dodatne promocije našeg kraja diljem Europe. Izniman interes za ovu atraktivnu disciplinu potvrđuje i veliki broj prijava iz mnogih zemalja u našem okruženju, pa ovim putem pozivam sve ljubitelje auto sporta da nam se 17. srpnja pridruže na Učki, kazao je Igor Puž, predsjednik AK Opatija motor sport, uz posebnu zahvalu svim sponzorima koji podržavaju manifestaciju.

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (2)

Posebno nam je zadovoljstvo što smo postali dio ovog značajnog sportskog projekta i što smo ustupili dio infrastrukture na korištenje za potrebe live prijenosa utrke. Dosadašnje ulaganje u infrastrukturu na području cijele Opatijske rivijere pokazalo se kao pun pogodak, jer spomenuta suradnja s AK Opatija motorsport nije samo u sportskom već i u gospodarskom smislu. Veselimo se što će slika s Veprinca obići cijelu Hrvatsku, a još više nas veseli da su ovaj projekt realizirali klub i tvrtka čija su sjedišta upravo u Veprincu, kazao nam je Saša Ukić, direktor tvrtke 3t cable.

Natjecanje će se održati na stazi duljine 3000 metara s osam šikana, a očekujemo preko stotinu natjecatelja iz Slovenije, Italije, Austrije, Srbije i Hrvatske koji će se bodovati za HAKS kup i Prvenstvo istarske rivijere.

– Veliki medijski interes, ali i sami značaj ove manifestacije prepoznali su brojni sponzori i pokrovitelji utrke, a mi od srca zahvaljujemo tvrtki Inter cars, Gradu Opatiji, Thalassotherapii Opatija, tvrtki Rona trade d.o.o., Automehanici Butorac, Experience shopu, IP studiu, Automatic servisu, Puž autu, KIA Auto Grlica, EM Soft sistemima, Sekundar uslugama, zaštitarskoj kući Klemm i Amplus pictus digital printu, studiu Foto Luigi, tvrtki 3t Cable te medijskim pokroviteljima Kreator TV-u Novom listu, portalu PodUckun.net i Pomorskom radiju Bakar istaknuo je Igor Puž.

Zbog održavanja utrke dio županijske caste od centra Veprinca do Poklona bit će zatvoren u nedjelju, 17.07.2016. od 8 do 19 sati.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net