Vampirski facelifting – Popularni tretman vlastitom plazmom u ponudi estetske kirurgije Thalassotherapije @ Opatija

Arhiva

Plazma iz krvi sadrži faktore rasta koji djeluju s matičnim stanicama u našem tkivu. PRP tretman djeluje tako da se stvara novi kolagen, koža se hidrira, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacije.

Opatija – Ponuda estetske kirurgije u Thalassotherapiji Opatija odnedavno je obogaćena globalno popularnim i sve traženijim PRP tretmanom, pomalo zastrašujućeg naziva – „Vampirski facelifting“.

U PRP (Platelet Rich Plasma) tretmanu koriste se vlastiti trombociti u visokoj koncentraciji – vadi se krv klijentu te se centrifugira, nakon čega se izdvaja plazma bogata trombocitima iz kojih se oslobađaju faktori rasta. Plazma iz krvi sadrži faktore rasta koji djeluju s matičnim stanicama u našem tkivu. PRP tretman djeluje tako da se stvara novi kolagen, koža se hidrira, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacije.

Estetsku kirurgiju u Thalassotherapiji Opatija predvodi Nino Vidas, dr. med., specijalist opće i plastične kirurgije. Usavršio je estetsku kirurgiju na poznatim svjetskim klinikama radeći s vodećim ljudima estetske i plastične kirurgije.

Savjetovanje s liječnikom moguće je naručiti putem telefona 051/202-615, mobitela 091/763-1701 i e-maila nino.vidas@tto.hr, a radno vrijeme je ponedjeljkom i četvrtkom od 14 do 22 sata, a petkom od 9 do 17 sati. Više informacija dostupno je putem web stranica www.thalasso-wellness.hr i www.thalassotherapia-opatija.hr.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!