Vaterpoliste Primorja ove subote očekuje zahtjevno gostovanje u Novom Sadu protiv momčadi Vojvodine

“U Novi Sad idemo po tri boda, ljestvicom se pretjerano ne opterećujemo već je na prvom mjestu nastaviti ovakvu dobru igru koju smo pokazali u ovom „play-off“ dijelu”, riječi su drugog golmana Primorja, Nikole Miloševića

Nakon odličnih igra u nastavku prvenstva, Primorjaši su pred novim teškim gostovanjem kod novosadske Vojvodine. Ekipa koja je vrlo jaka na domaćem terenu, u Rijeci je ipak pomalo namučila Primorjaše no bez bodova otišla s Kantride. Sada je trenutak za potvrdu pobjede ili revanš.

O protivniku i nastavku sezone sumirao je drugi golman Primorja EB Nikola Milošević

– Prošlu utakmicu protiv Niša odlično smo odradili, zadovoljni smo igrom, nadamo se da tako nastavljamo i sljedeću. U Novi Sad idemo po tri boda, ljestvicom se pretjerano ne opterećujemo već je na prvom mjestu nastaviti ovakvu dobru igru koju smo pokazali u ovom „play-off“ dijelu. U zadnjem kolu mi imamo šansu odlučiti tko će proći u A1, tako da smatram da smo vrlo nezgodan protivnik i za Vojvodinu, a pogotovo Solaris. No ovim dvjema utakmicama ne završava sezona, već nas uskoro očekuje Prvenstvo Hrvatske, te u njemu zatvoriti sezonu kako treba. Sada kada smo donekle kompletni sigurno se nikoga ne bojimo – odlučan je Milošević.

Utakmica je na rasporedu u subotu 2. ožujka 2019. godine s početkom u 19:00h na novosadskom bazenu „Klisa“.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net