Vaterpolo: Mlađi juniori nadoknadili zaostatak @ Kvalifikacije za PH

Za razliku od prve utakmice u kojoj se previše griješilo i u obrani i u napadu, Opatijci su u subotu odigrali puno angažiranije i agresivnije u obrani.

Rijeka – Mlađi juniori ipak su u uzvratu uspjeli nadoknaditi minus od tri gola iz prve utakmice protiv rovinjskog Delfina te su se time plasirali u naredni krug kvalifikacija za prvenstvo Hrvatske.

Za razliku od prve utakmice u kojoj se previše griješilo i u obrani i u napadu, Opatijci su u subotu odigrali puno angažiranije i agresivnije u obrani, kojom je sigurno, sa nekoliko fantastičnih intervencija, zapovijedao vratar Stipan Stilinović – Dimitrijević. To se odmah osjetilo i na rezultatu jer su Opatijci polovicom treće četvrtine stigli zaostatak a do kraja tog dijela i otišli na nedostižnih 9 : 4.U zadnjih sedam minuta “Delfini“ su uspjeli doći ponovno na minus tri međutim sve dvojbe oko pobjednika razriješili su Vrdoljak i Fućak pogocima u zadnjim trenucima susreta.

Opatijske vaterpoliste sada čeka dvoboj sa Krunom Osijek u kojem će pokušati pružiti što jači otpor favoriziranim Osječanima.

Bazeni Kantrida
Gledatelja : 50
Suci : Duje Čipčić i Damir Milković
Opunomoćenik HVS-a : Andrej Franulović

Delfin : Opatija 6 : 11
( 2 : 1, 1 : 4, 1 : 4, 2 : 2 )

Delfin : Žužić, Šantić, Stupin 1, Venier 2, Rubil 3, Komšić, Rabar, Radetić, Tembel, Idžanović, Lilić, Bogdanović
Trener : Zvonko Živić

Opatija : Stilinović – Dimitrijević, Šeša 1, Tončić, Popović 2, Vrdoljak 3, Žigulić, Grubješić 1, Brubnjak 1, Fućak 3, Ivanković, Kurti, Milolaža, Frketić, Sušanj
Trener : Željko Šimac

Danijel Liber / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net