Vaterpolo: Opatijci u prijateljskoj utakmici dočekuju Pallanuoto Trieste

Arhiva Liburnija.net

Opatijci, po mnogima prvi favorit ovogodišnjeg prvenstva 1. B lige, predstavit će uz cijeli prošlogodišnji kadar i četiri najnovija pojačanja od kojih je zasigurno najzvučnije ime ono Damira Glavana, bivšeg reprezentativca i osvajača srebrne olimpijske medalje u Atlanti.

Rijeka – U subotu 24. studenog s početkom u 19.30 sati na starom bazenu Kantrida po prvi puta će se domaćim navijačima predstaviti nova, osnažena prva momčad Vaterpolo kluba Opatija, u prijateljskom susretu protiv talijanskog A2 ligaša Pallanuoto Trieste, za čijim kormilom se nalazi bivši prvotimac Primorja Ugo Marinelli.

Opatijci, po mnogima prvi favorit ovogodišnjeg prvenstva 1. B lige, predstavit će uz cijeli prošlogodišnji kadar i četiri najnovija pojačanja od kojih je zasigurno najzvučnije ime ono Damira Glavana, bivšeg reprezentativca i osvajača srebrne olimpijske medalje u Atlanti, zatim Luku Pavlovića odličnog mladog centra koji u redove opatijskih vaterpolista dolazi nakon uspješne sezone u talijanskoj RN Imperia te dvojicu juniorskih reprezentativaca Primorja EB Nina Mudražiju i Maria Štokića.

Od aktualnog igračkog kadra na kojeg računa trener Kancijanić nedostajat će samo Duje Peroš koji sa svojim Primorjem lovi prvi ovosezonski trofej u Zagrebu te vratar Križanec čiji je nastup pod kapicom Opatije došao u pitanje zbog ozljede Davora Cara.

Iz kluba pozivaju sve navijače i prijatelje vaterpola da dođu u što većem broju i da na djelu vide perspektivu opatijskog i riječkog vaterpola.

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!